mini van de week

Heb jij ook zin om een keer mee te spelen met Dames 1?
Geef je dan snel op voor Mini van de Week!

jaaa leuk!!

mini van de week!

Mini van de week zijn is super leuk en iedere keer maken we er een feestje van! Voordat jij je aanmeldt voor Mini van de Week wil je natuurlijk wel even weten wat het precies inhoudt, dat lees je hieronder.

Vanaf niveau 4 kun jij je aanmelden voor Mini van de Week. Alle Mini’s mogen zich in de periode dat ze bij de Mini’s spelen één keer hiervoor aanmelden.
Als je Mini van de Week bent, krijg je een mooi shirt met alle handtekeningen van de speelsters van Dames 1 en mag je samen met hen meedoen met de warming-up tijdens een thuiswedstrijd. Inlopen, overspelen en natuurlijk yellen!

Als de wedstrijd begint mag jij de eerste opslag doen! Hierna mag je de eerste set van de wedstrijd op de bank blijven kijken.

handig om te weten

Als jij je hebt aangemeld voor Mini van de week, gaat de Mini commissie een indeling maken van alle Mini’s die zich hebben opgegeven. Bij de wedstrijd zijn meestal 1 of soms ook 2 Mini’s van de Week, dat ligt eraan hoeveel Mini’s zich hebben opgegeven. Je ontvangt vanzelf een uitnodiging wanneer jij aan de beurt bent. 

Als de grote dag is aangebroken dat jij Mini van de Week bent, mag jij je op die dag om 18:00 melden in de kantine van de sporthal. Je gaat hier eerst een lekker patatje eten voordat de wedstrijd begint.

Nadat je hebt gegeten, ga je met Dames 1 inlopen en overspelen. Om 19:00 is het dan zover! Jij mag de eerste opslag van de wedstrijd doen en dan gaat de wedstrijd beginnen. De eerste set mag je vanaf de bank naast het veld blijven kijken. Nadat je de eerste set van de wedstrijd vanaf de bank hebt gekeken, mag je samen met je ouder(s) vanaf de tribune Dames 1 verder aanmoedigen.

meld je hieronder aan

( Emailadres en telefoonnummer uitgesloten van publicatie)
Scroll naar boven