Lid worden

Wat leuk dat je lid wilt worden bij volleybalvereniging de Bevers! Hoe je dit kan doen en alles wat je nog meer moet weten over het lidmaatschap kan je lezen op deze pagina.

Wil je je gelijk aanmelden? Dat kan via onderstaande button.

Informatie

Je kan je via het aanmeldformulier gemakkelijk bij ons aanmelden als nieuw Bever lid. Klik hiervoor op bovenstaande button, vul de gevraagde gegevens in en stuur deze naar ons toe. Hierna ontvang je verdere informatie over je lidmaatschap.

De vereniging bestaat uit Mini, Jeugd, Senioren- en Recreantenteams. Deze teams zijn op leeftijd en op niveau ingedeeld. Afhankelijk hiervan wordt er gekeken waar je het beste kan instromen.

Zit je in de basisschoolleeftijd? Dan stroom je in bij de Mini’s. Je leert bij ons stap voor stap volleyballen via het Cool Moves Volleybalsysteem. Dit systeem werkt met verschillende niveaus, waarbij ieder niveau je voorbereidt op het volgende. Meer weten? Lees hier de spelregels.
Het volleybalseizoen bestaat uit twee helften. De eerste helft train je lekker mee om alle basistechnieken te leren en na deze periode ga je ook op zaterdag competitie spelen.

Als nieuw Bever lid kan je ook instromen bij één van onze recreantenteams. Je traint dan één keer in de week en speelt geheel vrijblijvend een Salland-recreantencompetitie.

Wat heb je nodig?

We dragen tijdens de wedstrijden allemaal dezelfde kleding. Het wedstrijdshirt wordt geregeld door de vereniging en bewaren wij per team. Vanaf de jeugdcompetitie ontvangt iedere speler een trainingspak van de vereniging. Deze lever je weer in als je geen lid meer bent.
Wat heb je nog meer nodig?

* Dit volleybalbroekje is bij de vereniging te bestellen:

Volleybalbroekje Mini spelers:
Sanne Poelhekke – Tel: 06-14710881

Volleybalbroekje Jeugd spelers:
Karin v/d Berg – Tel: 06-12905524

Trainingstijden

Klik hier voor onze actuele trainingstijden. Tijdens de schoolvakanties trainen we gewoon door. Behalve in de zomervakantie, kerstvakantie en de maandag van carnaval.

Communicatie

Bij de mini- en jeugdteams heeft ieder team een ouder-appgroep. Hierin verloopt de communicatie tussen de ouders en trainers. Daarnaast hebben jeugdteams ook een eigen app groep met hun trainer.

Mijn Volleybal app

Om helemaal op de hoogte te zijn van het wedstrijdprogramma, uitslagen en standen van jouw favoriete team, kan je gratis Mijn Volleybal app installeren. Ook vind je in deze app andere handige informatie.

Algemene regels

Als Bever lid worden er ook een aantal dingen van je verwacht. Zo zijn er een paar algemene regels:

Taken ouders en jeugdleden

Geen vereniging kan zonder hulp van ouders en leden. Daarom zijn er voor iedere ouder en jeugdlid taken:

Als jeugdlid krijg je ook wat verantwoordelijkheden om wat taken in te vullen bij de vereniging:

contributie

Aan een lidmaatschap bij de Bevers zijn ook kosten verbonden. Kijk voor het actuele overzicht bij ons contributie overzicht. Hier kan je ook informatie vinden over het Jeugdfonds Sport & Cultuur. 

kracht & Hetstel honk

Naast alle activiteiten waar je aan kan deelnemen bij de Bevers, kan je als lid ook gratis gebruikmaken van het Kracht & Herstel honk. In samenwerking met Sportbelangen Lemelerveld, is dit mooie initiatief ontstaan voor leden van VV Lemelerveld, LHC Lemelerveld en voor Volleybalvereniging de Bevers. Jij als Bever lid mag hier dus ook gebruik van maken, voor leden onder de 18 jaar mag dit alleen onder begeleiding van een volwassene.  
Je vindt deze ruimte op de bovenste verdieping van de spelzaal. Wil je hier graag een keer gebruik van maken? Tijdens openingstijden van de sporthal is het Kracht & Herstel honk beschikbaar. Je mag je je melden bij de beheerder, hij zal zorgen dat je toegang krijgt tot deze ruimte. Ben je klaar? Dan meld je je natuurlijk ook weer bij de beheerder af.

Gebruikersregels

Dames D-2

opzeggen lidmaatschap

We hopen natuurlijk dat je lang lid blijft bij de Bevers, maar wil je het lidmaatschap toch opzeggen, dan kan je dit doen bij de ledenadministratie voor het einde van het seizoen ( 30 juni).

Scroll naar boven