Contributie

In onderstaand overzicht vind je onze contributiebedragen. Deze contributiebedragen zijn inclusief bonds- en regio contributie. De contributie wordt door middel van een automatische incasso in twee termijnen geïnd, in oktober en februari. De machtiging van de automatische incasso is afgegeven bij de inschrijving van het lidmaatschap.

Door de Nederlandse volleybalbond (Nevobo) wordt er bonds- en regio contributie geheven van de verenigingen. Ieder lid bij volleybalvereniging de Bevers wordt bij de bond aangemeld, zodat je ook gezellig mee kan doen aan de competities en toernooien.

Voor leden die een groot deel van het seizoen niet kunnen volleyballen i.v.m. zwangerschap, kunnen restitutie van contributie aanvragen. Restitutie kan alleen voor de verenigingscontributie aangevraagd worden en niet voor de bonds- en regio contributie. Wil je restitutie aanvragen? Je kan dit schriftelijk doen bij onze penningmeester via deze link. Hierna zal de penningmeester een evenredig deel van de contributie (maximaal van een half jaar) terugstorten. Helaas kan je bij blessure geen restitutie aanvragen.

 

jeugdfonds sport & cultuur

Wil je wel komen volleyballen, maar zijn de contributiekosten te hoog? Graag willen wij je attenderen op het Jeugdfonds Sport & Cultuur. 
Het jeugdfonds Sport & Cultuur zet zich in voor gezinnen waarbij het betalen van een sport niet altijd vanzelfsprekend is. Door het betalen van de contributie maakt het Jeugdfonds Sport & Cultuur het voor kinderen en jongeren mogelijk om te kunnen sporten. Wil je meer informatie hierover? Klik op de afbeelding.

Contributie Volleybalvereniging de Bevers

wel deelnemen aan activiteiten, maar niet volleyballen?

Dat kan! Bij volleybalvereniging de Bevers bieden wij je de mogelijkheid om Bever lid te worden en deel te nemen aan alle leuke activiteiten zonder dat je actief meedoet aan trainingen en competities. 

Hiervoor vragen wij geen contributie, maar een vast bedrag op jaarbasis van € 25.- Wil je hier meer over weten? Neem contact met ons op!

Scroll naar boven