OVT

Videoverslag 2023

We kijken terug op een mooi en gezellig toernooi!

Volleybalvereniging “De Bevers” organiseert voor de 46e keer het Ten Broeke Open Volleybaltoernooi. Dit toernooi wordt gehouden van 19 tot en met 23 juni 2023 op het feestterrein "Het Sukerbietenland". Een groot aantal vrijwilligers is al een hele tijd bezig met de voorbereidingen van het toernooi. Alle ingrediënten voor een gezellig volleybalspektakel zijn weer volop aanwezig.
Iedereen die een team kan samenstellen uit minimaal 8 en maximaal 12 personen, kan meedoen. Voor jeugd-1 en -2 geldt minimaal 6 personen. Zo kunnen teams uitkomen van een familie, een straat, een vereniging, of een willekeurige andere groep.
Je kunt je inschrijven als één van de volgende teams:
- Gemengd (indeling in Gemengd-A, Gemengd-B en één Superpoule vindt plaats op basis van het resultaat van het vorige toernooi),
- Dames,
- Heren,
- Jeugd-1 (groep 5 en 6 van de basisschool),
- Jeugd-2 (groep 7 en 8 van basisschool zonder leerlingen uit de brugklas) of
- Jeugd-3 (tot en met 16 jaar).

De inschrijfperiode is de hele maand april.

Hierna volgen enkele regels die van toepassing zijn op een correcte inschrijving:
- Mensen die als recreant zijn aangesloten bij een volleybalvereniging, vallen niet onder de regels die van toepassing zijn op competitiespelende volleyballers.
- Voor ieder team geldt dat er nooit meer dan 2 competitiespelende volleyballers tegelijk in het veld mogen staan. Je bent zo’n speler als je tijdens de afgelopen twee seizoenen op enig moment als competitiespelend lid bij een volleybalvereniging aangesloten bent geweest. Bij Jeugd-3 is het maximum 3 competitiespelende volleyballers!
- Bij Gemengd moeten er op elk moment tenminste 2 dames en 2 heren tegelijkertijd in het veld staan.
- Een team bestaat uit minimaal 8 (jeugd-1 en jeugd 2 minimaal 6) en maximaal 12 personen.
- Een speler (speelster) mag slechts voor één team uitkomen.

Scheidsrechters worden per team ingedeeld.
Gemengde teams die zich inschrijven onder een andere naam dan vorig jaar, worden automatisch bij Gemengd-B ingedeeld.

De betaling moet eerst via iDeal binnen zijn voordat de inschrijving afgerond is. Als de betaling (goed) ontvangen is, dus uiterlijk 30 april, ontvang je automatisch hiervan een bevestigingsmail. Bewaar deze. Bij uitzondering kan de toernooicommissie sommige teams na deze datum toelaten, afhankelijk van het wedstrijdprogramma. Als we een team willen toelaten, dan nemen we eerst contact op.
Het inschrijfgeld voor Jeugd-1 en Jeugd-2 is € 10,- en voor Jeugd-3 € 15,-. Voor alle overige teams bedraagt het inschrijfgeld € 40,-.

De toernooicommissie (info@ovtlemelerveld.nl). Contactpersonen zijn:
Laurens van 't Erve (tel. 06 - 44 16 74 37) en Henk Heerink (tel. 06 - 51 31 64 80).